Хасково

Мажоритарните кандидати гласуваха за бъдещето и стабилността

Част от мажоритарните кандидати в Хасковска област направиха своя избор днес. Те гласуваха за по-доброто бъдеще, запазване на стабилността, за младите хора и европейско Хасково.

Петя СтавреваПърва гласува Петя Ставрева. Тя даде вота си в НТС в 10:30 часа. Ставрева обясни, че е гласувала за европейския облик на Хасково.
Делян ДобревПоловин час по-късно със семейството си в първа детска градина пристигна Делян Добрев. Гласувах за по-доброто бъдеще на България, заяви той на излизане от избирателната секция.
Райна ЙовчеваВ 11:30 заедно със съпруга си в Езиковата гимназия в Хасково гласува областният управител и мажоритарен кандидат Райна Йовчева. Гласуването е акт на зрели хора, които ясно показват волята си, сподели Йовчева, оценявайки положително по-високата избирателна активност в сравнение с предишните избори за европейски парламент. Тя каза, че е гласувала за запазване на стабилността на страната.
Соломон ПасиСоломон Паси гласува в 14 часа в читалище „Заря“. За младите хора, за младите хасковлии и за млада Европа – с тези думи Паси пусна бюлетините в присъствието на сина си и още двама младежи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button