292 свободни места в гимназиите в Хасковско след трето класиране

Хасково

292 са свободните места в училищата в Хасковска област след трето класиране на учениците след завършен седми клас, съобщават от Регионалното управление на образованието.

Места има във всички димитровградски училища с изключение на ПЕГ „Д-р Иван Богоров“. Свободни места има още в Ивайловград, Маджарово, Минерални бани, Караманци, свиленградското СУ „Д-р Петър Берон“, Симеоновград, Стамболово, Тополовград, професионалната гимназия в Харманли и хасковските – Професионална гимназия по транспорт и аграрни технологии „Никол Вапцаров“, ФСГ „Атанас Буров“, Професионална гимназията по туризъм „Александър Паскалев“, Професионална гимназията по лека промишленост „Райна Княгиня“, ПГМЕТ „Стойчо и Кица Марчеви“ и СУ „Васил Левски“.

Попълването на незаетите места се определя от съответния директор на училище до 10 септември включително. Утвърждаването на осъществения държавен план-прием става до 13 септември включително.

6 коментара

  • Оттича се цивилизацията от нашите краища, където по принцип се е родила. И тя напуска райските места, умело управлявани от тези, които винаги са били най-далече от нея.

  • бЛИЗО 300 МЕСТА СВОБОДНИ КАКВО ЗНАЧИ ТОВА ИЗВОДА––-ЧЕ НЯМА ВЕЧЕ ДЕЦА В ГРАДА ИЛИ УЧИЛИЩАТА СА ЗА ЗАКРИВАНЕ

  • Кой град? Не четеш. Става въпрос за цялата област. По-интересно е къде няма места.

  • При загубени и опикани даскали като тия в Механото ли да учат .Карикинян и Карадимова дърти любовчии. Или лудата Фотева по немски руски фъфлеща.

  • Ще има празни места, да. В Ивайловград например само мангали има в училищата и пак няма кой да запълни местата…

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.