Спорт

Боксьорка печелила медали за Хасково в сблъсък за титлата на професионалния ринг

За пръв път жени ще се боксират за професионалната национална титла. На 10 август във Велико Търново на ринга ще се качат Иванка Иванова – Лъвицата и Памела Треан.

Иванка стартира боксовата си кариера от Хасково. Допреди 2 г. тя се състезаваше и печелише медали за хасковския клуб „Севдалин Василев“ с треньор Людмил Димитров. Иванка е родом от Гълъбово и беше открита за бокса от хасковския треньор.

Бокс

Лъвицата вече е в професионалния бокс като има и две победи. Последно победи англичанка в Лондон. Сега треньор й е Захари Мутафчиев от Горна Оряховица. Нейната съперничка за националната титла Памела Треан е българка, която живее в Швейцария. Тя има в кариерата си на професионалния ринг 9 победи, като 5 са с нокаут.

Сблъсъкът във Велико Търново ще е в 10 рунда по 2 минути, а Иванка сподели пред Haskovo.info, че се надява да пречупи съперничката си много по-бързо. Тя ще може да разчита и на подкрепата на мощна агитка от Хасково.

Бокс

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button