Регион

Задигнаха Крайслер, хванаха двойка в кражба на 21 бутилки бира

Лек автомобил Крайслер е бил откраднат в Харманли, съобщават от полицията.

Колата е собственост на 35-годишен мъж от гълъбовското село Главан. Автомобилът е бил паркиран пред жилищен блок в Харманли.

Мъж и жена на 30 години са задържани в момент на кражба в Димитровград. Чрез изкъртване на входна врата на заведение за хранене на автопазара двамата са проникнали и задигнали 21 стъклени бутилки бира от различни марки, собственост на 57-годишен мъж от града.

В Тополовград чрез счупване на странично ляво предно стъкло е проникнато в лек автомобил Фолксваген Голф, собственост на 51-годишен мъж от града. Задигнат е акумулатор, свидетелство за регистрация на автомобил, 2 лични карти, шофьорска книжка и 2 дебитни карти. В същия ден е извършена още една кражба от лек автомобил, като са отнети лични документи и 5 дебитни карти. От офис в Свиленград пък са задигнати 500 лв.

15-годишно момче от Хасково е хванато в кражба на 50 метра кабел от новостроящ се обект на булевард „Васил Левски“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button