Любопитно

Хасковска певица в благотворителен концерт за болен пожарникар

Хасковската певица Рая Желева беше сред гост изпълнителите на благотворителния концерт „Да направим добро“ в парк Кайлъка в Плевен.

Събитието беше под патронажа на началника на кабинета на министъра на вътрешните работи Михаил Златанов и е в помощ на старши пожарникар Тихомир Кръстев, който страда от амиотрофична склероза и има нужда от средства за лечение. Концертът се организиран от МВР-Плевен със съдействието на фондация „Емил Шарков“ и с подкрепата и участието на движението „Деца помагат на деца“.

Концерт

В иниациативата се обединиха таланти от Плевен – Ива Цветанова, Стелиян Цветанов, Дани Георгиев, Стефани Славчева и Марина Бадева, фолклорен ансамбъл „Мизия“, спортен клуб „Зорая“, от Червен бряг – Никол Николаева, Ивелин Джамбазов и Ива Петкова, от село Радомирци – вокална група „Росна китка“.

Концерт

Хасковлийката Рая Желева е ученичка от 3 клас в ОУ „Св. Иван Рилски“, която участва в движението „Деца помагат на деца“ вече 4 година.

На благотворителната изложба-базар бяха представени детски рисунки. Събраните средства – 2 250 лв. вече са преведени по банков път. Кампанията продължава.

Всички, които желаят да подадат ръка, могат да го направят на банкова сметка:

Банка ДСК
IBAN: BG 39 STSA 9300 0021 0804 95
Тихомир Димитров Кръстев

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button