Регион

Мълния подпали къща и изпепели 50 дка ечемик в свиленградско

Пожарна50 дка ечемик изгоряха в свиленградското село Чернодъб. Искрата е пламнала от мълния, съобщават от пожарната. Инцидентът е станал в събота около 13:00 часа. Два часа по-късно в село Младиново мълния е ударила къща. Разгорелият се пожар е унищожил мебели, компютър, бяла и черна техника.

През уикенда се е запалила стая от къща на ул. „Патриарх Евтимий“ в Симеоновград. Неправилно използване на нагревателни уреди е изпепелило част от покъщнината на собствениците.

Без покрив на навес останаха жители на тополовградското село Мрамор. Причината за инцидента не е установена. От пожарната съобщават и за изгоряла газова бутилка в хасковското село Долно Войводино.

През почивните дни огнеборците са гасили още 5 пожара в сухи треви и отпадъци в Хасково, Симитровград, Минерални бани и Ивайловград. Отзовали са се и на едно лъжливо повикване за отводняване на ул. „Марица“ в димитровградския кв.“Марийно“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button