Хасково

Крадци разбиха къщата на Беливанов, задигнаха златни пендари

Крадци са влезли в къщата на кмета на Хасково Добри Беливанов на улица „Стара планина“ в областния град. Те са проникнали като са разбили патрона на входната врата.

Градоначалникът заяви пред Haskovo.info, че това най-вероятно е станало около 9:30 часа вчера, когато той е бил на работа. Цялата покъщнина била разхвърлена. Откраднати са 3 златни пендара.

Беливанов каза, че не знае дали крадците са търсили нещо определено. Той не подозира и някой конкретен човек. Продължава издирването на крадците.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Даскал
Даскал
07.08.2019 13:02 13:02

Знаят къде да разбиват.Пешкин момчета.

Анонимен
Анонимен
07.08.2019 14:26 14:26

Пендарите.. Тракиез ли е, кмета или пак рушвет. Тамошните както тракийци ги наричаха нашите баби, пендар те нямат. А и х у дома е от тукашните, нямаме пендар, имаме галоши. На село с токчета не се пасе хихи. Между другото. Така сме гражданите, с токчета и високо вдигнати глави, макар че хамбари нямаме хахаха

Анонимен
Анонимен
07.08.2019 19:10 19:10

Така са гражданите. Със вдигнати глави, без хамбари, не като селяите.

Back to top button