Регион

Шестима ранени при катастрофа на Е-80 край Върбица

В катастрофа край Свиленград преди два дни загинаха 7 души

В катастрофа край Свиленград преди два дни загинаха 7 души

Шестима души са ранени при катастрофа между селата Върбица и Бяла река на международния път Е-80, съобщиха за Haskovo.info от Националния медицински координационен център.

Катастрофата е станала следобяд между два автомобила. Ранени са жена на 32 години и три деца на 4, 5 и 11 години с турско гражданство от едната кола и жена на 50 и мъж на 39 години от Асеновград, които са пътували в другия автомобил.

32-годишната жена е с фрактура на предмишница. 4-годишното дете е с травма на главата и комоцио. 11-годишното е с контузия на десен крак, а 5-годишното дете е с фрактури, разкъсни рани и контузия на главата. Четиримата са настанени в хасковската болница.

50-годишната българка е в димитровградската болница с политравма, а спътникът й е откаран в Пловдив с гръдна травма и пневмоторакс.

Haskovo.info припомня, че само преди два дни в зверска катастрофа на пътя край Свиленград загинаха 7 турски гастарбайтери.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button