Хасково

Инженер, монтажници и машинни оператори се търсят в Хасковско

Свободно място за инженер е обявено в Хасково, сочи справката в Агенцията по заетостта.

Той ще отговаря за техническата поддръжка на производствените линии, както и за отстраняването на повреди и аварии. Договорът е безсрочен, като се изисква компютърна грамотност.

Нови 9 свободни места за монтажници на кабелни автомобилни инсталации са обявени в Димитровград. В Хасково пък се търсят петима машинни оператори. Те ще работят на машини с ЦПУ за кабелни системи на автомобили. Пет вакантни места за машинни оператори има и в Димитровград.

Три свободни места за работници в цех за гнайсови плочи има в Ивайловград. Изисква се до 1 г. опит, а заплатата е 560 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
р-к Димитров
р-к Димитров
09.08.2019 18:52 18:52

За 560 лв мога само да им тегля една майна на тези от Ивайловград. През 1972-74 служих в кашишкото поделение в Ивайловград. Старшината на нашата рота се казваше Вълканов. Беше 100 % изрод. Жив да го дереш, малко му е. А имаше един старшина оръжейник Терзийски, той пък беше злато човек. Командир беше Михайлов.

Back to top button