Конкурс за полицейски инспектори и разузнавач обявиха в Хасковско

Хасково

Полицейски инспектори и разузнавач се търсят за Областната дирекция на МВР – Хасково. Обявен е конкурс за преминаване в по-висока длъжност.

По един полицейски инспектор се търси за сектор „Охранителна полиция“ в Районните управления в Хасково, Димитровград и Свиленград. Вакантно място за разузнавач има в отдел „Криминална полиция“ на областната дирекция.

Кандидатите трябва да са държавни служители в МВР, бакалаври с курс за първоначално професионално обучение в Академията на МВР, не по-малък стаж от 3 г. в МВР, да не са наказвани дисциплинарно.

Конкурсът ще е на три етапа – разработване на тема, психологическо изследване, интервю.

3 коментара

  • А кога ще обявите конкурс за нови полицаи в Общинска Полиция Хасково? По-щат трябва да са 15 човека а те са вече 9, шест човека липсват. Говорих наскоро с един мой познат който работи там и ми каза че е много трудно да се работи с малко хора а началници при тях имало много и всички командвали и изисквали работа и работа, но с толкова хора не става! И затова толкова хора ще напускат от системата.

  • Да направят конкурс и за шеф на О Д П не да ги слагат с парашут от София и да го пратят на психологични изследвания които абсурд да ги вземе *Пожелавам час по скоро Цанков да отиде да си гледа и харчи само пенсията тоя корумпиран гладен селски Харманлийски педал *По какъв начин се издигна и стана шеф , той ли е най кадърен?*Егати закона повечето шефове на дирекции пенсионери и работещи*Щом си пенсионер няма да си ръководител ще избираш или пенсия или работа*Нагъл закон избран от Герб-БКП който след време скоро ще се разбере счита като грешка !!!!Само нагли наследници на комунисти в деполитизираната полиция тия конкурси са само за камуфлаж!!!!!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.