Любопитно

Калина Стефанова съветва как да имаме повече време

Името на хасковлийката Калина Стефанова стои на корицата на книгата с интересното заглавие „Нямам време да имам време“. Изданието е в съавторство с Бианка Йовова.

В днешно време всеки активен човек често изпитва недостиг на време и е готов да изследва, както причините за този проблем, така и възможностите да го преодолее. „Нямам време да имам време“ е нов, нестандартен, забавен и едновременно с това напълно сериозен подход към темата за управление на динамичното ни време.

КнигаКнигата включва личен опит, теория, практически упражнения, наблюдения, размисли, мотивация, подкрепа и вдъхновение за всеки, който търси своя път към по-удовлетворително партньорство с времето си.

С диплома от НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ Калина Стефанова е дългогодишен радио и телевизионен водещ с вече дълга и успешна практика в най-известните национални медии. Освен като радиоводещ тя работи и като консултант по публично поведение, говор и комуникация, сертифициран и практикуващ треньор по емоционална интелигентност, често канен лектор на различни форуми и семинари.

Съавторката й Бианка Йовова е психолог, холистичен психотерапевт и треньор по емоционална интелигентност. Работи в сферата на цялостния подход към здравето чрез изследване на връзките между тяло, мислене, емоции и поведение.

Всеки има време за всичко, въпросът е да намерим баланса между „трябва“ и „желая“, казва Калина Стефанова в книгата, която вече е представяна пред читателска публика в София и на други места.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Маджаровец
Маджаровец
13.08.2019 0:18 0:18

Баща й е забравеният стефан милев. А тая се прави на голямата работа…

Back to top button