Хасково

Юлските жеги продължават да ни морят, фонтаните – колодруми

Ромче с колело във фонтана

Най-новият хит е карането на колело във фонтана

Традиционните юлски жеги скоро няма да ни оставят на мира, категорични са метеоролозите. Въпреки че тази година температурите не са рекордно високи, все пак времето е задушно и горещо. Краткотрайните заоблачавания няма да променят това и в следващите дни ще продължи да бъде изключително топло.

31 градуса е измерената максимална температура в Хасково днес, съобщиха за Haskovo.info от метеорологичната обсерватория. Въпреки че е задушно и хората се оплакват от жегата, това е доста далеч от рекорда с дата 9 юли, който е измерен през 2000 година. Тогава термометърът е показал 41,2 градуса на сянка. Най-студено на днешната дата е било преди век. През 1912 година температурата е била 9,2 градуса.

В жегите единственият начин за разхлаждане е водата, категорични са пък мургавите малчугани в центъра на Хасково. Затова те не се притесняват да променят предназначението на градските фонтани. Най-новият хит е карането на колело в шадравана, увери се Haskovo.info.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ay - Caramba
Ay - Caramba
10.07.2009 2:15 2:15

hahahhahahah ne ne taq snimka me razbi 😀
kolelo vav fonata
OOOOOOOOOO!
MMMMMMMMMM!
GGGGGGGGGGG!

Ay - Caramba
Ay - Caramba
10.07.2009 2:15 2:15

hahahhahahah ne ne taq snimka me razbi 😀
kolelo vav fonata
OOOOOOOOOO!
MMMMMMMMMM!
GGGGGGGGGGG!

Back to top button