Хасково

Живко и Деница са най-бързите плувци сред петокласниците

Последното занимание ан плувното лятоНад 550 деца от 3, 4 и 5 клас на хасковските училища в продължение на две седмици се учиха да плуват под погледа на инструктори. Обучението включваше основни плувни стилове като бруст и кроул. Част от таксите за плувното лято бяха покрити от Община Хасково. Децата плащаха по 9 лева.

За финал на плувното лято бе организирано и специално състезание между петокласниците, взели участие в курсовете. 30 от най-добрите плувци, 15 от които момчета и 15 момичета, се съревноваваха за първото място в плуването на 25 метра.

Сред момчетата най-бърз се оказа петокласникът от училище „Паисий Хилендарски“ Живко Тодоров. Най-бързото момиче пък е Деница Пенева от „Климент Охридски“. И двамата бяха много доволни от наградите си и обещаха, че ще продължат да се занимават с плуване и занапред.

 Деница  Живко

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button