Хасково

Дават брашно, ориз и захар на близо 8 000 в Хасковско

Със съдействието на областния управител Райна Йовчева тази година социално- слабите също получиха безплатно брашноХрани от интервенционните запаси на Европейския съюз започва да раздава Българският червен кръст, съобщи за Haskovo.info областният директор Минка Мечеринкова. Първото раздаване на безплатните продукти започва в Хасково от 20 юли.

Близо 8 000 човека от областта ще получат хранителните продукти. Това са хората, включени в списъците за помощи за отопление. По време на първия транш – до 24 юли ще се дават по 2 килограма брашно, 3 килограма ориз и 3 килограма захар.

Раздаването на продукти в град Хасково ще бъде в клубовете в кварталите „Ручока“, „Училищни“, „Хисаря“, „Овчарски“ и „Орфей“ и в здравния център на квартал „Република“ срещу представяне на лична карта.

Haskovo.info припомня, че в първата дистрибуция на помощите от интервенционните запаси на ЕС миналата година над 10 000 жители на област Хасково получиха по 4 килограма брашно.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button