Партиите не се разбраха за състава на Общинската избирателна комисия в Хасково

Хасково

Представителите на партиите не постигнаха съгласие за състава на Общинската избирателна комисия в Хасково за предстоящите местни избори.

Консултациите се проведоха в кметството. В тях участваха представители на всички парламентарно представени партии, както и тези с представители в Европейския парламент. Това са ГЕРБ, БСП, ДПС, Обединени патриоти, „Воля“ и Коалиция „Демократична България – обединени“.

Консултации

 

От ГЕРБ и БСП са имали спор за председателското място. В крайна сметка от БСП са отстъпили, но не са се разбрали с ДПС за мястото на секретар, съобщиха за Haskovo.info от общината. Предложението на ГЕРБ за председател на ОИК – Хасково е Пламен Лечев.

Сега кметът Добри Беливанов ще изпрати всички предложения до Централната избирателна комисия. От ЦИК трябва да назначат ОИК – Хасково.

Консултации

 

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

loading...