Хасково

Арестуваха сводници, склонявали жени да проституират срещу 120 лв. на час и в Хасково

Двама сводници са арестувани за склоняване към проституция и трафик на жени за сексуална експлоатация, съобщават от прокуратурата.

Разработката на прокуратурата и полицията в Разград е продължила 4 месеца. Задържаните са 43-годишният Дамян П. и племенникът му Александър А. на 21 г. Срещу двамата е образувано и дело за пране на пари.

Всеки от двамата мъже работел с по две жени, които били използвани за развратни действия. Клиентите били набирани чрез обяви в интернет сайтове. В Разград и Хасково сводниците наели квартири, където се помещавали жените, набрани и склонени да проституират. Имало ценоразпис за различните видове сексуални услуги. За един час се плащало около 120 лева, нестандартните желания се таксували доста по-скъпо. За редовни клиенти имало отстъпки, допълват от прокуратурата.

Извършени са претърсвания на няколко адреса. В къщите на двамата обвиняеми са иззети около 700 грама злато. Сводниците управлявали ново Ауди и изплатено на лизинг БМВ.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Един
Един
17.08.2019 12:33 12:33

При положение, че няма човек в тая държава, който да не знае адамиеваИНФО и алоБГ, където ОЧЕВАДНО и МАСОВО се разпространява проституцията в България, тая новина ми изглежда жалка… Но все пак – браво.

7887
7887
22.08.2019 14:18 14:18

Бати ви Бойко удари проституцията в къщите и сега измамници те кво мислиш че правят, Стр. Фирма в Интернет, а не умеят, мамят, лъжат и псуват Боросов. Едно добро дело в Хасково, но и е бъкано по градове с наркомани, не моя работа. Да пази Господ, но не ми се ще да ги чувам наркомани те, но от любопитство.. Ужасно е, говорят, не това, което.. Говорят другите.. Поне са при родителите си, не виждат ли, че се ьрусат, или от мислене на други не маловажни неща, не им остава явно време за тях. Пълна деградация в някои региони. И на запад.. Но са далеч от родителите. Кво дойде на глава

Смех, смех...
Смех, смех...
22.08.2019 14:47 14:47

Чудо нечувано!!! Не мога да повярвам, че в Хасково има проститутки и сводници! А и да има, сигурен съм че никой не ги знае!

Back to top button