Шофьори: Пътни знаци не ни позволяват да се приберем законно до вкъщи

Хасково

За парадоксална ситуация с пътни знаци в Хасково сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Става въпрос за хасковската улица „Славянска“ от номер 49 до 53, които се намират срещу Дневен център „Марина“ до СУ „Паисий Хилендарски“. „При кръстовището с улица „Грамада“ има пътен знак В2, който забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки. Така се ограничава достъпът до блоковете откъм булевардите „Освобождение“ и „Илинден““, казват шофьори.

Знаци

Вторият начин за достъп е по улица „Кресна“, която е пресечка на улица „Славянска“ до входа на училището. Идвайки от улица „Светлина“ обаче от скоро има поставен знак В1, забраняващ влизането на пътни превозни средства по „Кресна“. Често в ниското на „Славянска“ имало пътни полицаи, които глобявали за нарушаването на знака.

Знаци

Хора живеещи в блока заявиха пред Haskovo.info, че преди време на знака В2 имало табела с часове за забраната, която била през учебно време. Сега обаче табелата я няма. Хасковлии настояват общината да реши проблема са пътните знаци в района.

ИЗПРАТИ НОВИНА

3 коментара

  • И аз призовавам общината да реши проблема с паркиралите незаконно автомобили, само за три автомобила от снимката ,за 15 минути работа, може да се съберат 150лв глоби

  • Дали да не минат по Бузлуджа, Македония и Драгоман, всички пресечки между тях са неурегулирани или така парадоксално регулирани, че нямам думи

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

loading...