Хасково

Читатели: Хора падат по разбити стълби на улица „Славянска“

За разбити и опасни стълби в Хасково сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Те се намират между блокове 45 и 47 на улица „Славянска“ до Дневен център „Марина“. Хората се жалват, че стълбите са изронени и разбити. Много хора падали там. „Чудно ми е как още не са осъдили общината“, казва жена, живееща в района.

Хасковлии настояват стълбището да се ремонтира в най-скоро време.

Стълби

Изпрати новина

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
иван
иван
19.08.2019 11:00 11:00

Да ,състоянието им е много лощо но преди няколко години даже въобще бяха непроходими .Трябва малко от общинската администрация ама …нееее,добре ,че беше това младото момче общински съветник ,че поне ги освети всичките в кв.Овчарски .Преди бяха тъмни като в рог но ако се правеше и се обръщаше внимание през годините нямаше да е така .

Анонимен
Анонимен
19.08.2019 17:42 17:42

Някъде е казано-„Искай и ще ти се даде”!Вие„народ”,търсите ли си нещото!?!Само си обсъждате и то тихомълком…..Кой знае,къде ви сърби!Време е и за други сърбулежки да се сещате!…….

Пеева
Пеева
19.08.2019 20:18 20:18

Но 1 06 2018 година съм подала сигнал за състоянието на въпросното стълбище до Общинска администрация . ЧАКАМЕ ПРОЕКТ……МОЛЯ НЕ ПАДАЙТЕ …..

Back to top button