Хасково

Пачеманова и Табакова поеха две дирекции в община Хасково

Две дирекции в община Хасково вече имат назначени директори, съобщиха за Haskovo.info от кметството.

Светла Табакова вече е директор на Дирекция „Хуманитарни дейности и обслужване на населението“. Последно тя държа конкурс за държавен служител за началник на отдел в дирекцията и сега е преназначена. Тук директор не е имало след напускането на Яна Христозова.

С директор вече е и Дирекция „Европейски и национални програми и проекти и екология“. Това е Наталия Пачеманова, която е назначена до конкурс. Последно тя беше заместник-кмет на община Симеоновград в предишния мандат. А преди това беше общински председател на ГЕРБ в Харманли. Тук директор не е имало след напускането на Теодора Пехливанова, която си отиде от общината със зам.-кметовете Евгени Консулов и Милена Трендафилова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
приятел на чашката
приятел на чашката
20.08.2019 14:06 14:06

честито на гела да почерпи за циментирането на жената в общината.

Анонимен
Анонимен
20.08.2019 15:44 15:44

пачеманова кандидат кмет на хармали после зам кмет на марица и ся в хаскооо.голям капацитет глема рабта.ако герб мисли за промяна нама да им се получи с тези кадри.

мнението ми
мнението ми
20.08.2019 15:51 15:51

на кой му пука за тези двете лелки. така или иначе който и да е другия кмет ще ги изрита защото ще иска да работи с доверени хора а не с такива наследени от на бай Добри антуража. Правят го сега за да може като ги уволнят да вземат хиляди обезщетения. същия номер направи и предишния кмет с най верните си хора. Назначи ги на големи заплати последните няколко месеца и после ние им плащахме обезщететнията. Затова тряба да се забрани кмет да назначава последната година хора. Особено жени на прибирани митничари като някои тук

Анонимен
Анонимен
20.08.2019 18:47 18:47
Отговор до  мнението ми

Мнението ти е на отявлен гербер. айде кажи кого е назначил предишният кмет последните месеци. от герб публично се хвалехте още преди изборите, че имате готови списъци с хора за уволнение като вземете властта и съответно по-голямата част от хората сами напуснаха. Даже бай Добри след изборите се оплакваше,че много хора напуснали и на пожар назначи кадри от областния съвет. После гербаджиите направиха комисия с шеф др. Шалапатов уж да рови за нарушения,ама тя тотално се провали, нищо не откри и даже др. Шалапатов се покри и се прави на разсеян по този въпрос.

направо ми е мъчно
направо ми е мъчно
21.08.2019 9:43 9:43
Отговор до  Анонимен

направо пророних тяколко сълзи на умиление като прочетох колко чист и принципен човек е бил предишния кмет. да му се невиди. затова ли се хвалеха директорките на дирекции колко десетки хиляди левове обезщетение са взели заради неговите схеми как да ги назначи и как да ги уволни. а . защотото нито една от онези кукундрели не съди общината за връщане там ами защото се налапаха за последно. поисемнно ли искаш да ти ги напиша или ти понеже си една от тях сама ще си видиш извлечениета от сметката в банката. за рушветите не говорим. тях не ги облагат с данъци. само с решетки.

Анонимен
Анонимен
20.08.2019 16:39 16:39

вЪХ КАКВИ КАДРИ ИМАЛО У ТУЙ АСКЬОЙ,ДА СЪМ НЕ ЗНАЕЛ
ЕТО-КАНДИДАТ КМЕТИЦИТЕ СА НА ЛИЦЕ,ЗА ТЯХ ЩЕ ГЛАСУВАМ,НИЩО ЧЕ НЕ ГИ ЗНАМ И ПОЗНАВАМ
ПАРТИЯТА МИ Е ЯСНА-ВДИГНИ КРАКА НА ТОЧНОТО МЯСТО И ПРЕД ТОЧНИЯ ЧОВЕК МОЖЕ БИ

Back to top button