Спорт

Турнири по канадска борба, футбол, тенис и стрийтбол за празника на Димитровград

Турнири по футбол, канадска борба, стрийтбол и тенис на корт ще се проведат за празника на Димитровград, съобщават от общината. Има осигурени награден фонд и медали.

Записванията ще бъдат на място, непосредствено преди началото на турнирите, с изключение на този по футбол на малки врати, когато на 23 август от 18 ч. в учебната зала на спортна зала „Младост“ ще се проведе записването и жребия за програмата на срещите. Поради големия интерес срещите ще започнат от 26 август, а финалът е планиран за 30 август на стадион „Раковски“.

На 31 август от 9 ч. на кортовете ще стартира и традиционният турнир по тенис на корт.

Състезанието по канадска борба ще бъде на същия ден от 11:30 ч. на спортен комплекс „Раковски“. Там на професионална маса кандидатите ще мерят мускули в зрелищни битки под съдийството на лицензирани рефери от Българската федерация по канадска борба. Наградният фонд е най-големият такъв за България, което събира желаещи от цялата страна. За първо място – 150 лв., второ – 100 лв. и трето – 50 лв. Желаещите ще се състезават в три категории – до 75 кг., до 85 кг. и над 85 кг.

На 1 септември от 18 ч. в обновения училищен двор на ПЕГ „Д-р Иван Богоров“ ще се проведе турнирът по стрийтбол за мъже и жени, момичета и момчета.

Спорт

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button