Кошмарни задръствания заради два камиона с извънгабаритен товар

Регион

Два камиона с извънгабаритен товар, преминаващи през Хасковска област, предизвикаха кошмарни задръствания в следобедните часове.

Камионите са тръгнали сутринта от северната индустриална зона в Пловдив и пътуват за Русе. След обяд те се движеха от Хасково в посока Димитровград, като се образуваха задръствания в летния трафик.

Камиони

Привечер колоната беше на изхода на Димитровград в посока Стара Загора, като отново имаше изнервени шофьори. Хората недоволстваха, че предварително не са били информирани от службите за затруднения трафик.

Камиони

Снимки: Хаиг Карекинян

2 коментара

  • как да ги информират шофьорите на всеки да му пратят смс ли. айде стига вече с тези претенции. голямо задръстване голямо нещо станало. да не би още да са на обашката. бряй че всички станаха много важни бе

  • Да, беше неприятно, но чак пък „кошмарни задръствания“!!! Най-важното бе, че нямаше катастрофа! Около 15-20 минути се наложи да чакаме, обаче полицията реагира бързо, при натрупване на коли от единия край, се пропускаха отсрещните и нямаше чак такъв проблем! Мисля, че заглавието на статията е твърде пресилено и некоректно спрямо читателите си!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.