Любопитно

Два концерта с фолклор и стари градски песни в парк „Марица“

Два вечерни концерта с много фолклор и стари градски песни ще има в празничната програма на Димитровград, съобщават от общината.

На 28 и 30 август на сцената в парк „Марица“ от 20 часа гражданите ще могат да слушат изпълненията на местните самодейци от клубовете на хората от третата възраст, както и читалищни деятели с медали и грамоти, които с талантливите си изпълнения завоюват призови места на престижни национални конкурси. Стари градски песни и впечатляваща ансамблова хореография ще изпълнят от сцената във вечерта на 28 август танцьорите от местните читалища.

Изпълнителката на народна музика Анка Бинева и женския хор от клуб „Наука“ са част от празничната програма във петъчната вечер на 30 август, когато почитателите на българската народна музика ще могат да се насладят на фолклорните им изпълнения.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button