Хасково

Ютия подпали къща в Крепост, в Хасково горя апартамент

ПожарнаТехническа неизправност е станала причина за пожар в апартамент в хасковския квартал „Орфей“ в събота преди обяд, съобщават от областното звено „Пожарна безопасност и спасяване“. Пожарът е унищожил черна и бяла техника в жилището.

В 20 часа в неделя по същия начин е пламнала стая в къща в село Крепост. Причината е дефект в ютия. Огънят е унищожил мебели, документи и 2 компютъра.

От противопожарната служба съобщават подробности и за катастрофата, при която в събота през нощта загинаха двама души на пътя Димитровград – Стара Загора. При пожара след произшествието е изгоряла автоцистерната заедно с 12 600 литра нафта, които са били в нея.

Пожарите без материални щети, станали в събота и неделя в област Хасково, са 7. При 6 от тях са горели сухи треви в Димитровград. Един от инцидентите е в Любимец.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button