Хасково

Търсят помощник-директор и още учители в Хасковско

Свободно място за помощник-директор по спортната дейност е обявено в Хасково, сочи справката в Агенцията по заетостта. Договорът е срочен, а мястото е вакантно от 2 септември.

Търсят се още учители по спортна подготовка на срочни договори. Те трябва да са учители по бокс и борба класически стил. В Хасково има място и за помощник-възпитател на безсрочен договор.

В Симеоновград и Свиленград има по две свободни учителски места. Учителка в детска градина пък се търси в Любимец. Заплатата е 920 лв., като се изисква компютърна грамотност.

Сред останалите нови свободни работни места в региона са за машинни оператори, монтажници, продавачи, готвачи, шофьори.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
f
f
25.08.2019 12:17 12:17

Комшийката зам. Директор в Германия. Масово и в Хасково бягат, с две пораснали деца и без помощ от агроном митака, ТАТИ забрави. Целият вход на родителите ми /покойници е с възрастни и заключени жилища. Мамамия кво ли още ни чака в бългериъ

Истината
Истината
25.08.2019 12:23 12:23

Няма притеснявайте. От ив-град, кр-град, к-ли все някой ще пожелае. Родителите от 30 години гледат прасета, животни, имат пари и изкупуват на комунистите най-хубавите жилища. На Ирина щерка й учител в село узунджово, претенция за града. ТАТИ в ивград е животновъди. Бол животни, нищо, че са с ПРОМИТИ мозъци, важно е за депутате парата. Без значение качествата на всички назначения.

Back to top button