Регион

Буйстващ мъж посегна на майка си, 4 полицаи го откараха с белезници в Спешно

Буйстващ мъж е вдигнал на крак спешните екипи след обяд в Димитровград.

Той е започнал да троши мебелите в дома си. Мъжът е посегнал на майка си, която не е сериозно наранена.

Димитровградчанинът беше откаран с белезници в линейка до Спешно отделение на хасковската болница. Той беше охраняван от четирима полицаи.

Преди време мъжът също е имал психически проблеми и се е лекувал, но вече бил спрял лекарствата, споделиха пред Haskovo.info медици. Изчакваше се психиатър, който евентуално да отведе мъжа до психодиспансера в хасковския квартал „Болярово“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
25.08.2019 20:15 20:15

Колко е годишен ?

!!??!
!!??!
26.08.2019 9:57 9:57

Bезпаричие. Има в съседен град им влизат от държавна хранилка 5 цифрена сума, при тошово ни казват е командвал, наближаващи 80 защо не са с психически, защото на дупетавците си не стоят. Идват виждат и дим да ги няма къде ходят никога няма да ги разбереш. Обиколи ха ЕС, докато едни 30 г, или 20 години у домовете, а в домовете са много над тях. Много са психично болните в бг. Има и такива от алчност, ненаситни и се нахвърлят искат и малко останали неща, било то земя да им я отнемат. Ходят и питат някои над тях дай ни земя за 200 лева, след това се имат с кмета и я закупуват за 2500,3000,а искат да я продават за 10000,стихщга да могат, много си психично болните, които тормозят и от завист.. Може и без…. Безброй са лудите цц и бб, точно вие либералите избрахте заможните.. Вс от бкп са в герб и сега?

Back to top button