Регион

Трима ранени при катастрофи в Хасковско: пиян моторист без книжка падна в дере

Отнето предимство е причинило катастрофа в събота в Харманли, съобщават от полицията.

В 11:05 часа на кръстовището на улица „Балкан“ с улица „Неофит Бозвели“ 20-годишен харманлиец е управлявал лек автомобил Фолксваген. Той е отнел предимството и е ударил друг Фолксваген с водач 30-годишен мъж, който от катастрофата е с комоцио, без опасност за живота.

Четири часа по-късно, отново на кръстовището на улица „Балкан“ с улица „Васил Левски“, 60-годишен харманлиец с Опела си е завивал на ляво и е отнел предимството на движещ се срещу него мотоциклет Хонда, управляван от 25-годишен младеж. От удара последният е с натъртвания и охлузни рани в областта на лявото рамо, крак и глезен, без опасност за живота. При справка се оказало, че мотоциклетистът не притежава шофьорска книжка, а Хондата е без регистрационна табела.

Неправоспособен и пиян водач е причинил катастрофа на 24 август в хасковското село Нова надежда. В 1 часа 25-годишен пловдивчанин подкарал мотоциклет Чин чи с несъобразена скорост с релефа на пътя. Загубил е контрол над возилото и се е преобърнал в крайпътно дере. Пристигналите на място пътни полицаи са установили, че той е неправоспособен и шофира след употреба на 1.06 промила алкохол. Водачът е с фрактура на дясната бедрена кост, без опасност за живота. Съставен му е акт.

Още двама пияни шофьори са хванати през уикенда. Единият е с 1.92 промила алкохол, а другия – с 2.27 промила.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button