Хасково

Хасковският театър вече е с озвучителна система на световно ниво, пуснаха музика и отвън

Модерна озвучителна система на световно ниво вече е монтирана в хасковския театър „Иван Димов“, съобщи за Haskovo.info директорът Стелиян Николов.

Няколко колони са разположени на различни нива в театралния салон, за да покрият всички редове и балкона. Има дигитален пулт за управление, уредба за помощник-режисьора, купени са и нови микрофони.

През колонки в коридорите зрителите ще се известяват за започването на представлението. Случващото се на сцената ще се чува и в гримьорните. Две колонки са изнесени и на централния вход на театъра. По тях днес вече звучи музика. Цялата инвестиция е за над 30 000 лв.

Новата озвучителна система ще бъде демонстрирана на 13 септември, когато ще е концертът на актрисата Иванка Шекерова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
26.08.2019 17:20 17:20

ДЕБИЛИ. НИМА НЕ РАЗБИРАТЕ ЧЕ БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА. ЗАРАДИ АЛЧНОСТ. НИСКИ ЗАПЛАТИ. МИЗЕРИЯ. ЕБАЛ СЪМ ВИ ТЕАТЪРА. В ГРАДА ОСТАНАХА ПЕНСИОНЕРИ. ОТЧИТАНЕ НА ДЕЙНОСТ. ТОВА Е. ГРАБЕТЕ ОЩЕ ДА ВИ ЕБА МАМАТА. МАНГАЛИТЕ ЩЕ ВИ ОПРАВМЯТ. САМО МНОГО МАНГАЛИ МОГАТ ДА НАУЧАТ БЪЛГАРИНА ДА УВАЖАВА БЪЛГАРИН. НИЩО ДРУГО

Възмутен
Възмутен
26.08.2019 21:21 21:21
Отговор до  Анонимен

Не си наред! Това, че има театър в града ли показва липса на уважение към гражданите му?!
А по повод пенсионерите – голяма част от публиката на театрални постановки и концерти са именно пенсионери!
Ако ти имаш нужда само от хляб и салам, има много хора, които се нуждаят и от духовна храна!

Читателка
Читателка
27.08.2019 10:26 10:26
Отговор до  Анонимен

И защото са много ниски заплатите и е голяма мизерия, ресторантите са пълни вечер и всеки трети е с телефон от 1000лева, ама за театър нема пари.Толкова глупости на едно място скоро не бях чела. Отидете поне на една постановка, тогава може да ви светне за какво става въпрос. Явно не сте наясно, че културата е основата на това един народ да се съхрани и да запази своята идентичност. А вие продължавайте да жулите ракия и да щракате с пръсти на Фики

Костов
Костов
26.08.2019 22:09 22:09

След първата световна война, когато България е унизена и разпокъсана, намираща си в най-голямата си криза в новата история, нашите съграждани са направили най-правилното нещо – ПОСТРОЯВАТ ТЕАТЪРА. Защото са знаели, че единствено културата може да ги изведе от кризата. Браво на Стелиян, че работи всеотдайно и развива храма на Мелпомена със замах! Евала, пич!

Анонимен
Анонимен
27.08.2019 15:16 15:16

Браво !

Байо
Байо
03.09.2019 14:07 14:07

Ако имаше редовна служба и циганите щяха да бъдат посетители в театъра и да се научат малко на култура………..

Back to top button