Хасково

Оксижен подпали ГАЗ-ка на ВиК докато я подготвяха за скрап

Изгорялата ГАЗ-каТридесетгодишна ГАЗ-ка горя в двора на складовете на ВиК Хасково в източната индустриална зона. Автентичното возило не успя да дочака заслужената си кончина на площадката за скрап след като огънят унищожи каросерията му.

Инцидентът е станал около 10 часа. Товарният автомобил е трябвало да бъде откаран за скрап, понеже не се е ползвал. Докато чакали фирмата изпълнител на поръчката работници от склада решили да й улеснят работата, като разрежат каросерията, тъй като машината била тежка.

Изгорялата ГАЗ-каДокато работели с оксижена се подпалва дунапрен във фургона. Оттам за секунди огънят обхваща цялата каросерия на возилото. Пламъците са заплашили и близките храсти и дървета и друг камион.

Няколко минути майсторите се опитват да потушат пламъците, но това става чак след идването на пожарникарите. Пожарникарите реагираха своевременно и дойдоха за 6 минути, разказа пред Haskovo.info началникът на отдел транспорт към ВиК Христо Христов.

 Изгорялата ГАЗ-ка  Изгорялата ГАЗ-ка

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button