Хасково

Хасковска детска градина вече е със самостоятелна кухня, стягат и училище за родители

Хасковската детска градина №15 „Слънце“ вече е с работеща кухня, съобщи за Haskovo.info директорът Анна Йорданова. Това е единствената градина в областния град със самостоятелна кухня.

Кухнята е по проекта, с който градината беше реновирана преди 2 г. и от скоро в нея вече се приготвя храна за децата. Тя е с модерно оборудване по всички изисквания, като позволява да се готви по-разнообразна храна за децата, които много я харесвали. Дори и през летните месеци в градината се грижат за около 100 деца.

Градина

До 30 август в „Слънце“ има отворени врати „С мама и татко на градина“. Инициативата се провежда от психолога на градината Яна Донкова. Целта е по-бързата адаптация на децата, които имат възможност предварително да разгледат градината и да свикнат с условията в нея. Със същата цел от 15 септември ще стартира и училище за родители, което отново ще се води от психолога. През годината Донкова работи с проблемни деца и провежда индивидуални срещи с родители.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ванко
Ванко
29.08.2019 20:22 20:22

Някои градини се издигат БРАВО,а на Куба градината новата директорка я съсипва

Непознат
Непознат
29.08.2019 21:43 21:43

То само с градината на Куба да беше така!

Стига
Стига
29.08.2019 22:24 22:24

Нека не забравяме,че преди години във всички градини имаше самостоятелни кухни. Забравихте кой ги закри и минаха на кетъринг

veseli o4i4ki
veseli o4i4ki
30.08.2019 9:59 9:59

Na Kuba gradinata ia sasipa starata direktorka, Dori ia dovede falit umishleno I se namarda na osvobodenoto miasto v 20-ta gradina s mno o o o ogo spesteni pari ot remonti po proekti.

Back to top button