Хасково

7 от 11 общински координатори на НДСВ хвърлиха оставки

Динко Динев, Васил Русев, Ясен Янев

Областният координатор в оставка Динко Динев, общинския за Хасково Васил Русев и Ясен Янев

Седем от 11 общински координатори на НДСВ напускат партията. Решението си те взели на заседание днес. Това са координаторите в Симеоновград, Любимец, Маджарово, Харманли, Ивайловград, Свиленград и Хасково.

Напускането на партията става след като оставка подаде и областният координатор Динко Динев. На пресконференция днес той обясни, че след претъпения провал на изборите всички областни координатори са подали оставки, но неговата е била единствената разгледана и приета.

Проектът НДСВ приключи, да се надяваме, че проектът ГЕРБ ще успее, заяви Динев. Той каза, че още преди изборите е предупреждавал за очаквания провал, но никой не му е обърнал сериозно внимание. Недопустимо е НДСВ да няма отношение към Бойко Борисов, който водеше две листи на жълтата партия на предишните избори, категоричен бе Динко Динев и призова представителите на НДСВ в местната власт да работят с представителите на ГЕРБ.

На пресконференцията днес присъстваше и заместник- министърът на труда и социалната политика Ясен Янев. Той отказа да коментира дали ще продължи да бъде част от жълтата партия. Динев пък заяви, че няма да членува в друга партия, но не бе категоричен дали излиза от политиката завинаги.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
S-w
S-w
23.07.2009 16:29 16:29

Тез там продажни мекеренца дето смениха толкова парии сега корабът им поттъна и се чудят къде да се закачат!Ясен Янев къде ли не се завъртя мижитурката му и в ДПС беше даже продажникът!Тези хора са паразити и гледат само да се завъртят около силните на деня и да се впият,като кърлежи и така до следващите!

Анонимен
Анонимен
23.07.2009 17:18 17:18

вярно си е

Анонимен
Анонимен
28.09.2009 16:31 16:31

[quote=Гост]вярно си е[/quote]

Back to top button