Хасково

НАП запечата павилион за сладолед в центъра на Хасково

Националната агенция за приходите запечата павилион за сладолед в центъра на Хасково.

Търговският обект се намира на алеята до театър „Иван Димов“. На него е залепено съобщение, че се запечатва от тази сутрин до 9 септември. Той не трябва да се отваря по-рано, което ще е нарушение по Наказателния кодекс.

В случая най-вероятно става въпрос за нарушение по наредбата за регистриране на приходите от продажби, обясниха за Haskovo.info от пресслужбата на НАП.

НАП

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
БОЙКО ВИ БОРИСОВ
БОЙКО ВИ БОРИСОВ
30.08.2019 18:13 18:13

ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА, ЗА МИЛИОН НЯМА ЗАКОН !!!

Иван
Иван
30.08.2019 19:59 19:59

Не можахме да нахраним България. Само законно ще работим за тая държава, накрая за народа никакъв к.р . За сега още сме добре положение, още ще бяга народа никой няма да остане. Той човек неможе да си направи бизнес в България закони, закони изисквания. Той стига че държавата не ни помага още ни пречи. ПО ПРИНЦИП МНОГО Е ЗАКОННА ДЪРЖАВА САМО ЗАКОННО РАБОТИ ОСОБЕННО В ПАРЛАМЕНТА.

Hristo Hristov
Hristo Hristov
30.08.2019 21:25 21:25

Ами идват избори а в Общината има сервитъорчета някой си е заплюл това местенце

+-
+-
31.08.2019 9:53 9:53
Отговор до  Hristo Hristov

С нечисти ръчици ако чоплят си в носа с ръчиня и след това ти подават сладолед. Ако е същата, гладни не са. Синът й завърши във Варна икономика и с деди строител трушат на запад пари, а мама на сладоледа продавачка. Айше, Анка ша са оправи, ша бутнат на други… Ако е тя. Случайно в Хасково баща й ми сподели много неща, унука… Няма работа,, (при бб), а и за нищо пара не си струва с висша икономика в бг. Весел ден, Хасково, но и там не е това, което бе преди 50 години

Т.Ангелов
Т.Ангелов
31.08.2019 0:43 0:43

Жалка работа НАП
НАПРАВО ЖАЛКА

Back to top button