Регион

Пуснаха безплатния интернет в центъра на Димитровград и в два от парковете

Безплатен интернет могат да ползват от днес гражданите и гостите на Димитровград в най-посещаваните зони на града, съобщават от кметството.

Както Haskovo.info писа, община Димитровград спечели проект на Европейската комисия за изграждане на безжична интернет мрежа, която да осигурява на потребителите високоскоростна връзка. Става въпрос за зоните по централната пешеходна алея на булевард „България“, на площада пред общината, при една от най-емблематичните аткракции за града – Голямата пейка, както и в двата парка – „Марица“ и „Н. Й. Вапцаров“.

В понеделник ще бъде активен и безплатен интернет достъп в пространството около площада на квартал „Черноконево“. WiFi мрежата е с наименование WiFi4EU.

Още тази вечер посетителите на Пиано бара на открито ще могат да споделят селфита и снимки от събитието, като се възползват от най-новата услуга за безплатен интернет в централната градска част.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button