Нови 29 места за учители, търсят и 16 шофьори на камиони в Хасково

Хасково

Нови 29 свободни места за учители са обявени в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

С наближаването на първия учебен ден, който тази година ще е на 16 септември, търсенето на учители се увеличава. Свободни места има в почти всички общини на региона.

В Хасково са обявени и 16 места за шофьори на товарни автомобили за международни превози в Европа. Договорите са безсрочни, а местата са свободни от 29 август. В областния град има място и за машинен оператор в производството на хляб, като заплатата е 1 000 лв. Изисква се опит до 1 г.

В Свиленград се търси хост или хостеса. Изисква се опит до 1 г., владеене на турски, английски и гръцки език и компютърна грамотност.

4 коментара

  • Боряна учител по математика в паралелното, изселени от ив-градско през 1970 си взе чукалата с баща си и дим да ги няма в Пловдив ап завинаги. Там е завършила висшо. Амет ика учител.

  • Паралелното даскал е Боряна Митева… Р. 1969,мома за слав Трифон Зарезан, кой може се измъква. Много пари имат. Кой работи има, пчеларство. На година по 5000 лева, при бай Тошо, а това си бяха много пари. А и частни уроци. Пише им 2 и у тях..

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.