Регион

Общината и полицията в Свиленград заедно срещу престъпността

Община СвиленградУсилени съвместни действия за подобряване на обществения ред и сигурност започват Общинска администрация и Районното управление на МВР в Свиленград, съобщиха за Haskovo.info от кметството. 

Екипи на общината и полицията ще следят за нощен шум и неспазването на работното време на заведенията и търговските обекти, присъствието в тях на ученици след 22 часа, продажбата на алкохол и цигари на малолетни и непълнолетни, разпространението на упойващи вещества на територията на общината.

Ще се правят насрещни проверки за нерегистрирани гости на хотелите. Мащабни ще са проверките за нарушения на правилата за безопасност на движението. В опазването на земеделската продукция ще се включват представители на Национална полиция и Държавно горско стопанство Свиленград.

По решение на Общински съвет Свиленград ще бъде осигурено финансиране за поставяне на  видеонаблюдение на ключови места в града.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button