Хасково

Условията за бизнес в Хасково не са особено добри

АнкетаУсловията в Хасково за правене на бизнес не са особено добри, показват резултатите от седмичната анкета на Haskovo.info. Над 56% от гласувалите в нея са на мнение, че в други градове има по-добра почва за бизнеса.

Условията са по-добри тук, отколкото другаде, твърдят 23 на сто от хората. Близо 21% считат, че няма особена разлика с другите градове. Повод за допитването бе изследване, според което Хасково бе в средата на класацията по добри условия за бизнес.

В края на седмицата в цялата страна бяха регистрирани най-високите температури от началото на лятото. Как се спасявате от жегата можете да споделите в новата анкета на Haskovo.info.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
@@@
@@@
27.07.2009 9:03 9:03

Не разбрахте ли,че в Хасково не може да се прави нормално бизнес при управлението на рекетьора Г.Иванов? 🙄

aaa
aaa
27.07.2009 10:14 10:14

Напълно съм съгласен с мнението на @@@. Всъщност бизнес правят само т.нар. бизнесмени от кръга на кмета.

111111
111111
19.08.2009 22:56 22:56

Бизнес в Хасково правят само бандитите.Хасковска област е нарко депо и проспериращите бизнесмени с Поршета и Кайени са на ДС-доайени.Честито Гоше и твоя голям син е в компанията им.Хаирлия да ти е.

Back to top button