Хасково

Шофьор и спътникът му изгоряха, дали подкуп на полицай

Полицейска проверкаЗа трети пореден път в рамките на този месец младши полицейски инспектор Антон Димитров отказа подкуп от провинил се шофьор, съобщават от полицията. В края на миналата седмица малко след 22:00 часа в хасковското село Минерални бани полицаят е спрял за проверка „Форд Мондео“, в който са пътували двама пловдивчани. Това са 38-годишния водач и 43-годишния му спътник. 

Поводът полицаят да спре автомобила е неработещ фар. При рутинната проверка обаче станало ясно, че цялата техническа документация на колата и задължителната гражданска застраховка на автомобила липсват. Водачът не представил и свидетелство за управление на МПС.

За така установените нарушения полицай Антон Димитров започнал да пише актове, при което 43-годишният пътник в колата подал банкнота от 20 лава на младия инспектор. В този момент на ръцете на двамата пловдивчани щракнали белезниците, съобщават от полицията и допълват, че мъжете са доведени в Районното полицейски управление в Хасково. По случая е образувано досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button