Хасково

Драснаха клечката на барака с агресивни кучета в „Куба“

Недялка Сашева

Баба Недялка показва мястото на инцидента

Дървена постройка изгоря при пожар тази нощ във вилната зона край кв. „Куба“ в Хасково. Огънят пламна малко след 3:00 часа, разказаха пред Haskovo.info 70-годишната Недялка Сашева и 17-годишната й внучка. Те живеят в блок в близост до мястото на инцидента. 

Гъст дим обгърна района и много се уплашихме, че пожара идва към нас“, сподели баба Недялка. Тя разказа, че никой не живее в имота. Имало само няколко кучета, които пазели. Парцелът е собственост на двама братя. Единият е в чужбина, а другият идвал всеки ден да храни животните.

От пожарната уточняват, че при огнения инцидент са изпепелени 100 кв.м. покривна конструкция, а официалната причината за пожара е неправилно боравене с открит огън. Въпреки това пожарникарите работят по версия и за умишлен палеж. Предполага се, че съседи са драснали клечката, тъй като са искали да се отърват от агресивните кучетата. При пожара едното от тях загина.

През изминалото денонощие в село Крепост изгоряха две коли. Микробус „Мерцедес“ и лек автомобил „Форд Ескорт“ пламнаха рано тази сутрин около 3:40 часа. Причината за инцидента е неустановена. От пожарната съобщават и за изгорял около половин декар лозов масив в землището на Ивайловград. Причините за пожара се изясняват. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Image Image

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
dimitar
dimitar
28.07.2009 9:49 9:49

kuchetata ne sa agresivni.i pojara zapali iskukala jena-komshiika na postradalia.tq si prizna dori pred policaite.

Back to top button