Спорт

Адриано и Георги спечелиха титлата на държавния турнир в Хасково

Адриано Дженев от тенис клуб „Хасково“ и Георги Георгиев от ТК „Свиленград“ триумфираха в надпреварата на двойки на Държавния тенис турнир в Хасково, съобщават от клуба домакин.

На финала тандемът победи Боян Иванов от ТК „Хасково“ и Симеон Латинчев от ТК „Виа Тенис Стар“ – София. Шампионите стигнаха до успеха с резултат 6-2 6-3.

Дария Великова от ТК „15:40“ и Виолина Митрофанова от ТК „Бароко Спорт“ спечелиха титлата на двойки при девойките. На финала те победиха с 6-4 6-3 Мария Танева от ТК „Августа Траяна“ и Надежда Петкова от ТК „Дема“.

Тенис

Станаха ясни и финалистите на сингъл. В хасковски финал при юношите един срещу друг ще се изправят Адриано Дженев и Васил Язаджиев. Днес Дженев спечели полуфиналната си среща с Дейвид Симеонов с резултат 6-0 7-6 (4). В другия полуфинал Язаджиев се наложи над Димитър Пенчев от ТК „Кристи“ – Дряново с 6-3 7-5. Решителният мач е утре на кортовете на „Юнак“ от 09:30 часа.

При девойките за финала се класираха Виолина Митрофанова от ТК „Бароко Спорт“ и Виктория Лазарова от ТК „Спорт Палас“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button