Хасково

Трима са арестувани след бой в „Република“, мъж е със счупен крак

Трима хасковлии са задържани след сбиване в хасковския квартал „Република“, съобщават от полицията.

Снощи в 22:14 часа на спешния телефон 112 е получено съобщение за сбиване на улица „Картечар“. На място веднага са изпратени 3 автопатрула. С пристигането си те установили, че разпрата е приключила, а на адреса има счупени 4 прозореца.

От проведения разговор станало известно, че роднинския скандал се разразил между мъже на 41 и 43 г., които нахлули в дома на 31-годишния си братовчед. Последният по-рано вечерта посетил 61-годишният си чичо в къщата му във вилна зона „Орфей“ и му нанесъл побой. От него възрастният мъж е с фрактура на левия крак и е в хасковската болница.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
янко66
янко66
05.09.2019 13:35 13:35

сигурно кмета освен разрешение за музика им е дал и за боя който е следствие от първото

Бг
Бг
06.09.2019 0:21 0:21

Хасковските цигани ги помня от малка. На сватби в ак бунар, имаше навремето мелница за брашно. Там играеха и се веселяха и в края на тържеството ножове, кървищашреди повече от половин век. Сега да не би някои да не са. Република, Орфей са, но добре че са те, че няма и от тях за цепене на дърва 20 лева са си и 2 кюфтаци но в някой друг град де, на запад и те, удариха кьоравото дет се вика. Милижливи са западняци, не делят Хората, а тук само ако си подмазвач, ако им даваш кво сетиш.

Back to top button