Хасково

КАТ стартира спецоперация в почивните дни за Съединението

В почивните дни за Съединението на България се предвижда провеждането на специализирана полицейска операция, предупреждават от областната дирекция на МВР.

Акцията ще е насочена срещу шофирането след употреба на алкохол и наркотични вещества, ще се проверява и за правоспособността на водачите. Проверките ще се извършват по всички пътища и малките населени места.

Взети са и всички необходими мерки за нормалното придвижване по пътищата на страната и граничните пунктове. На 5 септември от 12 до 20 часа и на 6 септември от 8 до 12 часа е създадена организация за бързо, безпроблемно и безопасно напускане на големите градове. Същата организация е създадена и за последния от серията почивни дни – 8 септември, за времето от 14 до 20 часа, когато се очаква обратен трафик – в посока големите градове.

В следобедните часове днес усилията на служителите на агенцията „Автомобилна администрация“ и на Пътна полиция ще са насочени към спазване на забраната за движение на товарните автомобили. В почивните дни също са осигурени дежурни екипи. Движението на товарните автомобили по основните направления и автомагистралите ще бъде ограничено днес от 16 до 20 часа, а в последния почивен ден – от 14 до 20 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button