Любопитно

С концерт на Боро Първи, крос и автородео продължава празничната програма на Хасково

Празничната програма на Хасково продължава под мотото „Магията на младостта“.

От 9 часа на кортовете на „Юнак“ продължава тенис турнирът „Купа Хасково“ за деца до 12 г. Половин час по-късно на улица „Патриарх Евтимий“ 2 продължава XXXIX Национален турнир по спортен бридж за купата на община Хасково. По същото време пред художествена галерия „Форум“ са творческите ателиета на школи към Младежкия център.

От 10 часа стартира лекоатлетическият крос „Ванко Дяков“ между Димитровград и Хасково. По същото време на стадион „Хасково“ е турнирът по футбол в памет на Богомил Попов. Пак тогава на площад „Свобода“ се открива изложение на ретро автомобили. В 10:30 часа на площад „Атлантически“ е кулинарното представяне на пъпеши и дини.

От 11 часа в спортна зала „Спартак“ стартира международен турнир по хандбал за „Купа Вълчо Даскалов“ за юноши и девойки младша възраст – до 14 години.

В 16 часа в читалище „Заря“ е детският мюзикъл „Космическа приказка“ на Държавна опера – Стара Загора.

В 18 часа на булевард „Съединение“ № 100 започва автородео.

От 18:30 часа започва концертната програма на площад „Свобода“. Първи са духовият оркестър и мажоретният състав. Час по-късно са балетните формации „Тангра“ и „Рона“. От 20 часа на сцената се качват Боро Първи и Marso x Bobkata.

Васил Найденов и Боро Първи са сред звездите за празника на Хасково – ПРОГРАМАТА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button