Регион

Трактор без номера прати двама възрастни и дете в болницата

ЛинейкиДвама възрастни и едно дете са в болница след катастрофа на пътя Димитровград – Стара Загора снощи, съобщиха за Haskovo.info от полицията. Инцидентът е станал около 22:40 часа.

В късния час по пътното платно край рудник „Миньор“ между селата Радиево и Бял извор се движи трактор „Булгур“ без регистрационни табели и с неработещи стопове и габарити, управляван от 31-годишен неправоспособен мъж от Странско. Тъй като не го вижда в него се удря димитровградски Опел Вектра, шофиран от 23-годишен мъж. При удара опелът навлиза в насрещната лента и следва нов сблъсък с хасковски Фиат Мареа.

При катастрофата най-тежко е пострадал шофьорът на опела. Той е настанен в ОАРИЛ на хасковската болница с множество травми, сред които на черепа и на гръбначния стълб. Мъжът е с опасност за живота.

Двама пострадали има и от фиата. Това са 9-годишно дете и 28-годишната му майка. Те са в димитровградската болница без опасност за живота. Детето е с фрактура на ключица и комоцио, а жената – с комоцио и фрактура на гръдна кост.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button