Спорт

11 коли се разбиха в автородео с участието и на англичанин в Хасково

11 пилоти участваха в автородеото на трасе в Хасково до изхода за Харманли.

Тази година имаше и международно участие в традиционното състезание. Това е Кристофър Джон от Англия, който е на гости при приятелката си в Нова Загора. Британецът чул за състезанието и се записал за участие.

Автородео

Пилотите стартираха в две серии по 5 и 6 автомобила. След здраво блъскане, аплодирано мощно от публиката, за финала се класираха 6 автомобила, които излъчиха и победителите. След това беше предвидена и утешителна надпревара за тези, които можеха да запалят след здравите битки.

За призьорите в атрактивното състезание, организирано от Иван Бакърджиев, имаше осигурени купи и награди. Автомобилното шоу е в програмата за празника на Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
07.09.2019 19:22 19:22

Всеки сопол който идва от където и да е от големия свят бива посрещан в БГ като цар. Англичанин. Ебал съм го. Прочетете ,че английските рижави педали винаги са били против нашата държава да е самостоятелна. По време на турско са въоръжавали башибозука. Така ,че следващият път преди да превъзнасяте поредният сопол помислете. Нищо добро не сме видели от тях. А и от други които живеят на запад. Няма и да видим

Back to top button