Регион

В Стамболово ще произвеждат ток, общината дава терен

Сесията на Общински съвет СтамболовоОбщина Стамболово ще участва чрез публично- частно партньорство в енергиен проект за когенерационен блок за производство на топлинна и електрическа енергия. Решението бе взето от общинските съветници на последното им заседание.

Представител на местната администрация във воденето на преговорите ще бъде Ергюл Халим. Общински съвет Стамболово ще трябва да определи и терен, на който да бъде изградена централата.

Отчет за изпълнението на общинския бюджет за първите 6 месеца на годината представи изпълняващият длъжността кмет на Стамболово Марем Черибашлъ. При първоначално заложена рамка от 6,6 милиона лева бюджетът е нараснал на 8,2 милиона в резултат на спечелени от общината проекти.

След дискусиите местните парламентаристи определиха резултатите като добри, но с условието, че трябва да бъдат внимателни с разходите през втората част на годината, когато отделни пера в бюджета набъбват значително.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button