Регион

Мъж загина, няколко в болница след четири катастрофи през почивните дни в Хасковско

50-годишен харманлиец е загинал при катастрофа, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Инцидентът е станал на пътя Харманли – Любимец в събота. Шофьорът е изгубил контрол над колата си, навлязъл е в насрещната лента и се е преобърнал в канавката. От удара е загинал на място.

По подобен начин са катастрофирали тази нощ и група кърджалийци в хасковското село Стойково. Малко преди 2 часа автомобилът, който се движил с несъобразена с релефа скорост на десен завой е излязъл от пътя. При удара са пострадали две жени и мъж. На шофьора е съставен акт.

Несъобразена скорост е причина и за катастрофата на магистрала „Марица“, която стана в петък. Както Haskovo.info писа тогава автомобил се удари в мантинелата, а две жени пострадаха. При инцидента от събота на бул. „Васил Левски“ в Хасково, когато беше блъснат мотопедист полицаите са установили, че виновният шофьор е употребил алкохол. Дрегерът е отчел 1,7 промила.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Pitar Pan
Pitar Pan
09.09.2019 13:51 13:51

Изтрепа се народа с тия коли,то бива бива ,ама толкова не бива!По 5 коли в семейство,карат като идиоти,ляв волан , десен волан,давай, далавера да има!?

Анонимен
Анонимен
09.09.2019 19:23 19:23

Българина нищо не му требе освен кола. Детето му проЗто нема пари за училище. Друса цигарки. Е.бе се с който дойде. Проблем нема. Само кола да има да се возимЕ. Еба си . Два милиона избягаха това ли остана.

Анонимен
Анонимен
09.09.2019 19:24 19:24

На българският идиот можеш му режеш заплатата. Можеш го еб.еш по 12 часа работа. Можеш му ебеш жената. Можеш го псува и рита. Всичко вожеш. Само да не му БараШ колата. Тогава става лошУ

Back to top button