БСП представи част от кандидатите си. Масларова: Искам 10 съветници в Хасково

Хасково

За 10 общински съветници в Хасково ще се бори БСП на местните избори. Това заяви председателят на областната структура на партията Емилия Масларова на пресконференция, на която бяха представени част от кандидатите за кметове в региона.

БСП
Коста Стоев

За Хасково кандидат на БСП за градоначалник е банкерът Коста Стоев, който определи себе си като демократ и позитивен човек, който може да носи отговорност за решенията си. Като едно от предимствата си той изтъкна способността си да комуникира с всички партии. Единствен опонент вижда в лицето на ГЕРБ, а очаква подкрепа от партиотичните формации.

В листата на БСП – Хасково ще има много млади хора и такива, които не са партийни членове. Целта ни в областта е да удвоим броя на общинските съветници в сравнение с този мандат, а за Хасково ще се борим поне за 10 съветници, заяви Масларова. В момента БСП има 3 общински съветници в Хасково, като един от тях се присъедини в средата на мандата към тях.

Засега БСП няма номинирани кандидат-кметове само в общините Стамболово, Маджарово и Минерални Бани. Ето вече ясните кандидати:

Община Хасково – Коста Стоев
Община Димитровград – Георги Стайков
Община Свиленград – Стамо Димитров
Община Симеоновград – Николай Георгиев
Община Харманли – Надежда Колева
Община Тополовград – Янко Илиев
Община Любимец – Владимир Бамбалов
Община Ивайловград – Йордан Араджиев

11 коментара

  • демократ комсомолец назначен с куфарче за банкер – една добре написана от ДС биография

  • Откъсани кауни-комунисти,за нищо не ставате,масларова дойде да ви каже как се краде.

      • 14:53,,,много си краен другар комунист. Само комунист може да се държи не етично и говори било то за Масларова, било то за беливанов и който и да е друг. По същият начин ин комунисти, безпартийни, фашисти се държаха и затова от мен. Без значение соца преди соца след соца, нарочно без запетаи,,, но господин ли си, госпожа ли си, щом си отворко я си пиши име и през име. По-малко ярост, че от такива яростни като теб, много млади по на 18,19,22,26 и.. Бяха маса ударени от комунистическият ви режим, а сега всички се превръщате в репресираните, а репресираните мълчат от страх, именно от вас, бкп, бсп, дпс, герб и сие, мерси диктатор.. По всяко време е имало в бг байганювци Диктатори, мерси

  • А аз искам да те тикнат в Сливенския затвор, крадлива краво. Скрий се завинаги. Не разбра ли че ще сънуваш вече власт. Да се задавиш с откраднатото, мръсна комунистическа измет

  • Без значение дали си от едните или другите. За мен е важно да си добър човек, да си честен, да краде по малко, да си чист у дома, да си дисциплини рано, да има явни конкурси, а не назначения от горе и пр. Знаем ви на всички кирливите ризи, роднински при назначения и да не сме голословни това е казано от директор на банка, вече пенсионери.. От мен нищо не зависи, кметът кого каже, а отгоре се спуска човека, а сте ми били сегашни европейци. В задният двор по начин на назначаване. И то защо е следвало да пада соца, като всичко си е по старому, дори ни назначава ха с конкурс, а не както сега само ваши хора от 30 години. Никой не се интересува от политика, а от насъщния. За вас ако е важно милионите, за нас не е, а и знаем до къде ни стигат възможностите. Не искаме вашето, но вие ни отнехте и малкото, а това е цвета на нацията, бъдещото, а не циганизацията на сорос и сие. Извинявам се за тона, но всяко нещо си има граници. Не може цели семейства да им влизат, а на други 0,

  • Емилия Масларова е пръднала в гащите си! Как може тази дърта кифла, където няма нищо общо с Хасково да е областен координатор на БСП?

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.