Монтираха 4 камери срещу вандали на новите площадки в „Орфей“

Хасково

4 камери за видеонаблюдение са монтирани на новите площадки в хасковския квартал „Орфей“, съобщиха от общината.

Камерите вече са свързани с центъра за видеонаблюдение в кметството. Записите се пазят и евентуални вандали могат да бъдат разкрити.

Haskovo.info припомня, че нови две детски площадки, спортно игрище, места за отдих и зелени площи бяха официално открити до блокове 29 и 30 в началото на август. Още преди да бъдат завършени площадките вандали нанесоха щети по тях. Бяха откраднати и пръскачките от поливната система за зелените площи.

Един коментар по “Монтираха 4 камери срещу вандали на новите площадки в „Орфей“

  • Гейдемокрация. Навремето един милиционер вършеше повече работа от 100 камери сега. Циганите един на друг се топяха за да няма юмрюци. В гейдемокрацията камерите са харчене пари на вятъра. И още нещо – българи унищожават България. Не некой друг. Първото нещо като чуя българин е разбойник. Наркоман е второто. Помияр и крадец е третото. Всъщност първото май е шефогъзоблизец

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.