Хасково

Два леки и два товарни автомобила изгоряха при пожари за 3 дни

ПожарнаЧетири автомобила са били унищожени при пожари от петък до неделя в Хасковско, съобщават от областното звено за пожарна безопасност и спасяване. Общо 27 инцидента са посетили огнеборците от региона.

Лек автомобил Опел Астра е изгорял заради късо съединение на ул. „Стара планина“ в Харманли в петък по обяд. Няколко часа по-късно заради техническа неизправност е пламнало Рено меган в Свиленград. Товарен автомобил Мерцедес се е подпалил в Хасково в събота. Причината е късо съединение, а огънят е унищожил и 280 бали фураж, натоварени на камиона. Последният инцидент с автомобил е от неделя по обяд. Горял е Зил, натоварен със слама. Камионът, 2 ремаркета и 300 бали слама са унищожени заради небрежност.

Плевня в стамболовското село Долно поле се е подпалила в събота. Пламъците са причинени от искра от товарен автомобил, превозващ фураж. Освен покривната конструкция са унищожени и 2 200 бали фураж.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button