Регион

Заловиха 44 килограма хашиш и контрабандни цигари на границата

ГКПП Капитан Андреево44 килограма хашиш е задържан на граничния пункт Капитан Андреево около 18:30 часа вчера при щателна митническа проверка на лек автомобил с българска регистрация след прилагане на метода анализ на риска.

Колата е била управлявана от български гражданин, влизащ в страната от Турция. Наркотикът е бил разпределен в 203 пакета. Част от тях митническите служители намират в изграден двоен таван, а други в пода под стелките на автомобила. Стойността на задържаната пратка по цени на съдопроизводството е около 220 000 лева, съобщиха за Haskovo.info от Агенция Митници.

Междувременно от МВР Хасково съобщават, че при извършена полицейска проверка в края на миналата седмица от служители на сектор „Икономическа полиция“ на територията на Капитан Андреево са открити 2 190 кутии цигари без акцизен бандерол. Те са превозвани в Рено, управлявано от 32-годишен мъж от Варна.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button