Раздадоха наградите от две игри в Хасково

Любопитно

Награди от игрите „Опознай родния край“ и „Аз обичам Хасково“ раздаде Туристическият информационен център.

Жребият за определянето на победителите беше изтеглен на празника на Хасково, съобщават от центъра. Първа награда от първата игра – велосипед Cross, спечели Деян Делчев. Втора награда – туристическа раница, беше връчена на Мария Минчева. И третата награда – футболна топка, отиде при Лада Христова. Играта продължава до следващия празник.

Финалистите от играта със снимките „Аз обичам Хасково“ също получиха своите награди. Първата награда – статуетка на паметника „Света Богородица“ получи Димитър Димитров с 423 харесвания. Втора награда – пъзел на монумента „Света Богородица“ е за Вероника Христова с 95 харесвания и трета награда – рекламни чаши, отиде при Здравко и Ивелина с 91 харесвания.

8 коментара

  • На снимките виждам един човек който е страхотен учител!!!Този човек е роден да бъде учител,той обича професията децата и планината!!!Това е господин Стефан Аврамов, аз предлагам да го направят почетен гражданин на Хасково!!!Един достоен Българин който и след пенсионирането си продължава да работи човек с когото часовете по география са забавни човек при който и да не ти се учи научаваш всичко защото поднася материала по забавен начин!!!

  • Голяма глупост АНОНИМНИКО,нахалник, дърдорко подлизурко и интигант това е Аврамов.

      • Кирилке, ти лично познаваш ли този човек Аврамов, за да го обиждаш? Човек, който обича професията си, децата (ученици, внуци), човек който се раздава. Явно му завиждате, за знанията, професионализма, за добротата и за това коментирате и злословите! Жалко за вас! Как бихте се почувствали ако ви кажат, че сте клоун, смешник, подлизурка, дърдорка, нахалница? Вие имате ли умението, знанието, образованиието на Аврамов? НО ХОРАТА СА КАЗАЛИ -„ПО-ДОБРЕ В УСТАТА, ОТКОЛКОТО В КРАКАТА“! Дано живеете по-спокойно!

    • Анонимен, ти лично познаваш ли този човек Аврамов, за да го обиждаш? Човек, който обича професията си, децата (ученици, внуци), природата, планината,човек който се раздава. Явно му завиждате, за знанията, професионализма, за добротата и за това коментирате и злословите! Жалко за вас! Как бихте се почувствали ако ви кажат, че сте клоун, смешник, подлизурко? Или може би вие сте куфелник? Вие имате ли умението, знанието, образованиието на Аврамов? НО ХОРАТА СА КАЗАЛИ -„ПО-ДОБРЕ В УСТАТА, ОТКОЛКОТО В КРАКАТА“! Дано живеете по-спокойно!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.